Wifi

Draadloos internet, oftewel Wifi, is een uitkomst in een moderne woning. Je zit niet meer vast aan een kabel om contact met alles via het internet te maken en geniet van absolute vrijheid en, als het goed is, een onovertroffen snelheid. In de keuken een paar e-mails beantwoorden, in bed een film kijken op telefoon, iPad of laptop en overal in huis naar Spotify luisteren, draadloos. Schriemer Computers kan er zorg voor dragen dat je overal in huis een perfect bereik hebt met Wifi zonder kabels en bouwkundige ingrepen.

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

WIFI

Je provider heeft je een box beschikbaar gesteld met, waarschijnlijk, Wifi ingebouwd. Maar dit signaal komt niet goed op alle plaatsen in je huis waardoor je op je slaapkamer ineens geen of nauwelijks nog bereik hebt. En wat gebeurt er als iedereen in het huishouden tegelijk volop gebruik maakt van Wifi? Schriemer Computers heeft verschillende oplossingen om een krachtig Wifi-signaal in de hele woning te realiseren.

OVERAL BEREIK

Over het algemeen staat de router van je provider in de meterkast, daar waar het signaal het huis binnenkomt. Des te verder verwijderd van de router, des te minder het signaal. Dat wordt nog eens versterkt door tussenliggende muren en/of plafonds. Ook kan het signaal verstoord worden door andere signalen, bijvoorbeeld van de buren. Een krachtig en zuiver Wifi-signaal kan Schriemer Computers realiseren door repeaters of, afhankelijk van je wensen en woonsituatie, een mesh-systeem te integreren.

VEILIG

Kan het kwaad als de buurman op je Wifi kan? Of een toevallige passant? Je zou denken van niet, maar wat als die persoon enorm veel (illegale) data gaat downloaden of via een hack meekijkt als jij inlogt bij je bank? Jij bepaalt wie er op je netwerk mag en wie niet, vandaar dat Schriemer Computers altijd veel aandacht besteedt aan de beveiliging van Wifi-netwerken.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers