Data Recovery

Harde schijf gecrasht en geen backup? Of per abuis gewiste data en geen recente backup? Misschien blijkt de backup ook beschadigd te zijn, weg vangnet. Dat geldt ook als er sprake is van ransomware, oftewel gijzelsoftware. Hierbij wordt je computer volledig vergrendeld totdat losgeld is betaald, zo zegt de gijzelaar die je maar moet vertrouwen op zijn/haar woorden.

Voorkomen is beter dan genezen en Schriemer Computers is thuis in beveiliging van data, maar als het gebeurd dan is data recovery, het terughalen van beschadigde data, in veel gevallen mogelijk.

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

BESCHADIGDE SCHIJF

Een harde schijf kan beschadigen door een val, maar ook door een virus of een hacker. In veel gevallen is de data die op de schijf stond vele malen waardevoller dan de prijs van een nieuwe schijf. Die laatste is zo gekocht en geïnstalleerd, maar de data? Schriemer Computers helpt je problemen te voorkomen en/of op te lossen.

BACKUP

Er wordt weleens gezegd: één backup is geen backup! Waar bewaar je jouw backups? Hoe beveilig je jouw backups? Dit alles wordt een backup strategie genoemd, en daar is Schriemer Computers zeer bedreven in. Een backup hoeft ook geen moeite te kosten. Met de juiste aanpak, wat maatwerk is, hoef je er zelfs niet over na te denken en gaat alles vanzelf.

VEILIG WISSEN

Je laptop heeft zijn beste tijd gehad, je gaat hem verkopen of inruilen. De data op je schijf wis je uiteraard voordat je hem verkoopt, want daar heeft niemand wat mee te maken. Gewist is gewist, zo denk je, maar is dit wel zo? Een kwaadwillende, met de juiste software, kan je data zo terughalen en zien of er ergens inlognamen en wachtwoorden te vinden zijn, of andere gevoelige informatie. Wil je zekerheid, Schriemer Computers kan je data permanent wissen.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers