Store

Onze favoriete refurbished producten, speciaal voor jou geselecteerd

In onze store vind je een exclusieve selectie van onze refurbished producten. De afgebeelde producten zijn afkomstig van inruil, restvoorraden, ingenomen producten en defecte series van leveranciers. Waar een tweedehands product weleens kleine gebreken kan vertonen, of bestanden van de vorige gebruiker, kun je er bij een refurbished apparaat zeker van zijn dat het apparaat zo goed als nieuw is en er nog jarenlang tegenaan kan. Op de refurbished producten van Apple krijg je daarnaast 1 jaar garantie! De door jou bestelde producten worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij je geleverd. 

Alle refurbished apparaten zijn volledig nagekeken, eventueel hersteld, en ze functioneren als nieuw. Refurbished producten bieden jou de zekerheid dat je een goed apparaat koopt omdat deze stap voor stap is gecontroleerd, hersteld en getest. Ben je niet op zoek naar het allernieuwste product dan is refurbished een goede keuze! Zeker ook omdat het enorm in prijs scheelt, soms tot wel 70% van de nieuwprijs! 

Meer refurbished producten vind je in onze winkel in Aardenburg. Daarnaast leveren wij ook tweedehands en nieuwe apparatuur. Ben je op zoek naar iets speciaals, neem dan zeker contact op met ons. 

Contact

Openingstijden showroom

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 
Zaterdag: 
Zondag: 

09:00 - 14:00
09:00 - 14:00
09:00 - 14:00
09:00 - 14:00
09:00 - 14:00
10:00 - 14:00
Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers