Accessoires

Al heeft je laptop een trackpad, sommige gebruikers vinden een muis toch fijner werken. Een hoesje voor je smartphone, een extra oplader, USB-sticks, een handige standaard voor je laptop, inkt voor je printer en ga zo maar door. Schriemer Computers is ook thuis in alle accessoires voor jouw favoriete apparaat.

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

PRINTERS

Een A4 of A3 printer, met scanner en kopieerfunctie? Inkt of toner? Kleur of zwart/wit? Een compacte printer of juist een zeer uitgebreide printer met veel functies? Een Wifi-printer of een bedrade printer? Schriemer Computers helpt je aan de perfecte printer en als je inkt of toner nodig hebt, geen probleem.

MONITOREN

Sluit je PC of laptop aan op een extern beeldscherm en geniet van een ruime ervaring. Schriemer Computers levert monitoren in alle afmetingen en resoluties, met- of zonder ingebouwde speakers, voor alle denkbare aansluitingen en in diverse prijsklassen. Ben jij op zoek naar de perfecte monitor, dan helpen wij je graag op weg.

HANDIG

Een hoes voor je laptop, een externe hardisk, een NAS, een toetsenbord, een speciale adapter, vroeg of laat heb je behoefte aan bepaalde accessoires die nuttig zijn en/of je het digitale leven een stuk makkelijker maken. Schriemer Computers vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers