Beveiliging

Heb je enig idee hoe vaak een kwaadwillende dagelijks toegang tot je computer, iPad of smartphone probeert te krijgen? Of je (bedrijfs)netwerk? Als je denkt dat dit wel meevalt, dan moeten we je toch onaangenaam verrassen. Het risico op een indringer wordt helemaal vergroot als je op een publiek netwerk inlogt, maar ook klikken op een bestandje wat je per e-mail hebt ontvangen kan een groot risico inhouden. Bedrijven moeten daarnaast ook alles in het werk stellen om datalekken te voorkomen.

Zelfs als je denkt dat jouw apparatuur en netwerk goed beveiligd zijn is het de moeite om Schriemer Computers dit te laten onderzoeken. Dat kost maar een fractie van de kosten van het ongedaan maken van mogelijke ellende.

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

NETWERK

Het beveiligen van een thuis- of bedrijfsnetwerk is in basis hetzelfde, je wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot het netwerk. Wie heeft toegang? Wat kan men en wat kan men niet in het netwerk? Is er sprake van een tijdsbegrenzing? Is er, wat vaak voorkomt bij bedrijven, ook toegang tot het netwerk van buitenaf (wat bijvoorbeeld handig is voor thuiswerkers)? Er is veel mogelijk, maar beveiliging van het netwerk is van groot belang.

DATABEVEILIGING

Jouw data is kostbaar! Of dat nou privé data is, of bedrijfsdata. Je wilt pertinent voorkomen dat anderen toegang krijgen tot jouw gegevens. Maar wat als je data ineens weg is, of je er niet meer bij kunt? Een backup is een mogelijkheid, maar wat is dan de backup strategie? En wat als de backup zelf ook gehackt blijkt te zijn. Allemaal vragen waar Schriemer Computers een goed antwoord op heeft, en goede oplossingen die jouw data veilig stellen.

ANTI-VIRUS

Een virus op je apparaat kan daar op allerlei manieren binnendringen. Via Wifi, een toevallige open poort, Bluetooth, een raar e-mailtje (of appje) of een onschuldig lijkend stukje software. Voor je het weet staat er een virus op je apparaat. Een virus kan veel ellende aanrichten, maar met de juiste anti-virussoftware, die permanent controleert of alles in orde is, kan dat worden voorkomen. Schriemer Computers adviseert je over de beste oplossing.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers