Refurbished

Ben je niet direct op zoek naar een nieuwe, maar wel een zo goed als nieuwe smartphone, iPad of computer, dan heeft Schriemer Computers de oplossing voor jou: Refurbished! Gebruikte apparatuur die volledig is nagekeken, eventueel is gerepareerd en dan weer als nieuw kan functioneren. Soms scheelt dat wel 70% van de nieuwprijs, terwijl de kwaliteit onovertroffen is en het apparaat er nog jaren tegenaan kan.

Refurbished producten zijn afkomstig van inruil, restvoorraden, ingenomen producten en defecte series van leveranciers die nadien hersteld worden. Feitelijk bieden refurbished producten extra zekerheid dat u een goed apparaat koopt omdat deze apparatuur stap voor stap is gecontroleerd en hersteld. 

Op de refurbished producten van Apple geeft Schriemer Computers 1 jaar garantie. Een extra zekerheid dat je een goed apparaat koopt. 

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

VOORDELIG

Je bent op zoek naar een andere smartphone, maar hebt geen zin om hier de hoofdprijs voor te betalen? Misschien een mooie laptop of iPad? Bij Schriemer Computers zijn altijd diverse refurbished apparaten aanwezig zodat u ook nog een ruime keuze heeft, en dat tegen een fractie van de nieuwprijs.

GECONTROLEERD

Alle refurbished apparatuur ondergaat diverse checks. Alle onderdelen worden streng gecontroleerd en indien nodig vervangen door originele goed functionerende onderdelen. Vervolgens wordt de apparatuur aan diverse strenge tests onderworpen, netjes opgepoetst en vervolgens gereed gemaakt voor een nieuwe eigenaar.

CIRCULAIR

Een apparaat in nieuwstaat gooi je niet weg, daar maak je iemand gelukkig mee. Gelukkig omdat het perfect functioneert en gelukkig omdat maar een fractie van de nieuwprijs betaald hoeft te worden. Dat we hier de aarde ook een dienst mee bewijzen spreekt voor zich, want 100% recyclen is onmogelijk en daarnaast kost recyclen ook energie. Refurbished apparatuur kan er nog zeer lange tijd tegenaan.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 14:00 vrije inloop / 14:00 - 17:00 op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 14:00 vrije inloop / 14:00 - 17:00 op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 14:00 vrije inloop / 14:00 - 17:00 op afspraak

Donderdag:

09:00 - 14:00 vrije inloop / 14:00 - 17:00 op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 14:00 vrije inloop / 14:00 - 17:00 op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers