Camerabewaking

Schriemer Computers is ook thuis in woonhuisbeveiliging en bedrijfsbeveiliging middels cameratoezicht. Dat kan zowel aan de buitenzijde van het pand als in de binnenzijde. Er zijn bedrade- en draadloze systemen leverbaar, recorders die gedurende zeer lange tijd de beelden kunnen bewaren en meekijken met een app, op uw smartphone, iPad of computer, is ook mogelijk. De kwaliteit van de beelden is zeer hoog, ook ’s nachts in het donker.

Wil je een stuk extra zekerheid, dan is een beveiligingssysteem met camera’s zeker een oriënterend gesprek waard. 

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg
Logo Bascom-500px-online-use

PREVENTIE

Een inbreker heeft een hekel aan een aantal dingen. Licht, geluid en… ogen die meekijken en vastleggen wat gezien is. Een inbreker zal zich vaak voor de daadwerkelijke inbraak oriënteren. Woningen of bedrijfspanden waar camera’s aanwezig zijn, daar waagt men zich liever niet aan. Dan liever een woning of bedrijf waar geen camera’s zijn. Dus alleen de preventieve werking van camera’s kan u al een hoop ellende besparen.

OPNEMEN EN BEWAREN

Continue opnemen, volgens een vast tijdschema of alleen als er sprake is van beweging? De recorders die Schriemer Computers levert kunnen wekenlang aan beelden opnemen zodat u de altijd, zonder problemen, kunt terugzien. Ook kunt u beelden die u wilt bewaren overzetten op een externe harddisks of USB-schijf. Bij onraad kunt u zelfs een berichtje krijgen op uw smartphone zodat u, vanaf een andere locatie, kunt meekijken en eventueel de politie kunt waarschuwen.

TERUGKIJKEN

Je kunt via een op de recorder aangesloten beeldscherm altijd live beelden bekijken of terugkijken, maar dat is ook mogelijk via de computer, TV-scherm en zelfs via de smartphone. Zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent kun je alles in de gaten houden. De beeldkwaliteit, zowel in daglicht als in het donker, is onovertroffen en onthuld alle belangrijke details.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers