placeholder image

Smartphone

Wat kan allemaal met een smartphone? Eigenlijk teveel om op te noemen. Bellen, beeldbellen, e-mailen, internetten, social media, fotograferen, filmen, navigeren, agenda, adresboek, notities, muziek luisteren, nieuws lezen, een spelletje spelen, het weer bekijken, maar ook nog heel veel andere zaken. Schriemer Computers levert nieuwe smartphones, inclusief alle denkbare accessoires, maar ook refurbished toestellen voor een prijs die een glimlach op je gezicht tovert!

iPad

Een iPad doet eigenlijk in de meeste gevallen niet meer onder voor een volwaardige computer, met het enige verschil dat een iPad veel handzamer is. Combineer de iPad met een toetsenbord en muis of trackpad indien gewenst en u heeft een fantastisch werkstation. Maar een iPad is ook handig om ’s avonds op de bank of in bed nog even die leuke serie op Netflix te kijken. Een iPad biedt de perfecte combinatie tussen kracht en compactheid.

placeholder image
placeholder image

Laptop

Een laptop verkies je boven een iPad als je een wat groter scherm wilt en wat meer rekenkracht kunt gebruiken voor de software die je gebruikt. Ook kies je voor een laptop als je wat meer aansluitingen wilt en wat meer opslaggeheugen dan bij een iPad wordt geboden. Het portable aspect is en blijft daarbij van belang, want een laptop neem je mee van A naar B. Schriemer Computers levert zeer compacte en lichte laptops, maar ook de wat grotere krachtige modellen indien nodig en gewenst.

Desktop

Gebruik je een computer alleen op de zaak of thuis, dan is een desktop misschien de juiste keuze. Een losse computer met een apart scherm, of een alles-in-één oplossing (computer en monitor gecombineerd in één toestel). De voordelen van een desktop ten opzichte van een laptop: een desktop is vaak krachtiger uit te rusten en is in verhouding voordeliger dan een laptop. Je bent daarentegen wel redelijk gebonden aan een vaste werkplek, maar als dat geen probleem is dan hebben wij de juiste desktop voor jou.

placeholder image

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers