Schriemer Computers

Waarom Schriemer Computers?

Smartphone, iPad, computer (laptop of desktop), voor elk budget levert Schriemer Computers jou het apparaat waarmee je kunt doen wat je bedenkt. waar je plezier van krijgt. Persoonlijke aandacht, parate vakkennis en merkonafhankelijkheid staan garant voor jouw tevredenheid. En als er een keer iets mis is met jouw apparaat, dan ben je altijd welkom.

Wat doet Schriemer Computers?

Schriemer Computers verkoopt nieuwe en refurbished smartphones, iPads en computers en zal je, vooraf, altijd eerlijk adviseren. Een te lichte computer, als je zware geheugenintensieve taken wilt verrichten, zal je geen plezier geven. Andersom zal een te zware computer, als je alleen wilt e-mailen en internetten, een overbodige aanslag op je portemonnee zijn. Verder verkoopt Schriemer Computers software en diverse accessoires, zijn wij thuis in Wifi en zorgen wij voor veiligheid op je apparatuur en rondom je woning of bedrijfspand. En mocht er iets misgaan met je apparaat, software- of hardwarematig, dan kunnen we dit herstellen of repareren.

Kernbelofte

Think it. Do it. Smile. Dit is onze kernbelofte. Uiteindelijk willen wij dat je plezier beleeft aan je apparaat. Dat het kan doen wat jij bedenkt en wilt en dat je geen moeite hebt om dit voor elkaar te krijgen. Voor ieders budget hebben of vinden wij een goede oplossing die jou het plezier biedt wat je verwacht.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers