Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Liever niet, maar een barst in je scherm, een deuk in de behuizing, kapotte toetsen of knoppen of vloeistofschade kunnen voorkomen. En wat moet je doen als je harddisk kapot is of je batterij niet meer oplaadt? Misschien doet het geluid van je computer het niet meer of start je computer niet meer op.

Weggooien is zonde, want in de meeste gevallen loont het de moeite om Schriemer Computers een reparatie te laten uitvoeren. Dit gebeurt goed en vakkundig, met de juiste onderdelen. Zo kun je snel weer verder en is je computer weer zo goed als nieuw.

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

COMPUTERREPARATIE

Koffie of een andere vloeistof over je laptop of desktop, een barst in het scherm, een trackpad dat niet meer functioneert, een CD die klem zit, batterijproblemen, bluetooth of wifi functioneert niet meer of niets doet het meer na een akelige val. Veel van deze zaken zijn goed te repareren en garanderen je nog jarenlang plezier van je computer. Heb je, tijdens de reparatie, behoefte aan een tijdelijk vervangapparaat, dan zorgen we daar voor.

Contact

Openingstijden showroom

Maandag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Dinsdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Woensdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Donderdag:

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Vrijdag: 

09:00 - 17:00 enkel op afspraak

Zaterdag: 

Gesloten

Zondag: 

Gesloten

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers