Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Liever niet, maar een barst in uw scherm, een deuk in de behuizing, kapotte toetsen of knoppen of vloeistofschade kunnen voorkomen. En wat moet u doen als uw harddisk kapot is of uw batterij niet meer oplaadt? Misschien doet het geluid van uw apparaat het niet meer of doet u smartphone, tablet of computer het helemaal niet meer.

Weggooien is zonde, want in de meeste gevallen loont het de moeite om Schriemer Computers een reparatie te laten uitvoeren. Dit gebeurt goed en vakkundig, met de juiste onderdelen. Zo kunt u snel weer verder en is uw apparaat weer zo goed als nieuw.

AdobeStock_22253926_Preview.jpeg

Reparatie aan:

SMARTPHONE

Scherm stuk, knop beschadigd, wifi-ontvangst weg, geluidsproblemen, batterij laadt niet meer op, zomaar enkele veel voorkomende problemen bij een smartphone. Nee, je hoeft niet direct een nieuwe smartphone te kopen, wij kunnen veel van deze problemen snel en vakkundig herstellen. Als de reparatie duurder uitvalt dan de waarde van je toestel, dan heb je bij ons een brede keuze uit nieuwe- en refurbished smartphones.

TABLET

Hoe zuinig je ook bent op je tabletcomputer, het kan gebeuren dat er iets stukgaat. Een barst in het scherm maakt het gebruik van deze apparaten een stuk minder gebruiksvriendelijk. Maar ook batterijproblemen, geluidsproblemen of problemen met de aan- en uitknop komen vaak voor. Soms is de oplaadpoort beschadigd geraakt. Waarom zou je hem weggooien, laat je tablet snel en vakkundig repareren door Schriemer Computers. 

COMPUTER

Koffie of een andere vloeistof over je laptop, een barst in het scherm, een trackpad dat niet meer functioneert, een CD die klem zit, batterijproblemen, bluetooth of wifi functioneert niet meer of niets doet het meer na een akelige val. Veel van deze zaken zijn goed te repareren en garanderen je nog jarenlang plezier van je computer. Heb je, tijdens de reparatie, behoefte aan een tijdelijk vervangapparaat, dan zorgen we daar voor.

Overige links

PrivacystatementAlgemene Voorwaarden

Social Media

Contact

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers